Onderhoud & APK

APK

Wat is een APK?

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. Bij een APK worden verschillende onderdelen van de auto nagekeken, om te kijken of deze aan de gestelde eisen voldoen. In Europa is elke auto verplicht een geldig APK-bewijs te hebben. Wanneer en hoe vaak uw auto gekeurd moet worden, hangt van de soort en leeftijd van de auto af.

Waarom een APK?

De APK is verplicht gesteld om het milieu en de veiligheid op de wegen te waarborgen. Bij een APK wordt uw auto nagekeken op verschillende punten die belangrijk zijn om te bepalen of de auto nog wel veilig is voor de bestuurder, andere weggebruikers en het milieu.

Wat als mijn auto niet (op tijd) gekeurd is?

Als u rijdt zonder een geldige keuring, kunt u een fikse boete krijgen. Zorg er daarom altijd voor dat u op tijd uw APK op tijd inplant en uit laat voeren. Autoservice Waterweg is een RDW erkend APK-bedrijf en kan deze periodiek voor u uitvoeren.

Waarom Autoservice Waterweg?

Wij zitten al ruim 10 jaar in het Westland en zijn één van de autobedrijven in het Westland met de meeste ervaring. Wij zijn een officieel RDW-Erkend APK Keuringstation.

error: Content is protected !!