Reparaties & Mechanica

Wanneer je problemen hebt met je auto, wil je snel een afspraak kunnen maken en daarbij de garantie hebben dat je daarna weer de weg op kunt. Bij Autoservice Waterweg kun je snel een afspraak maken en betaal je nooit te veel voor een reparatie.

Niks is zo vervelend dan als je auto een reparatie nodig heeft. Je wilt dan zo snel mogelijk een goede monteur die je auto er weer bovenop helpt.
Wij van de Autoservice Waterweg garanderen je een betaalbare, vakkundige uitvoering van reparaties en mechanica van je auto.

Topkwaliteit

Autoservice Waterweg beschikt niet alleen over een aantrekkelijke geprijsd private label assortiment, maar beschikt ook over A-merken. Door onze vakbekwame monteurs en moderne apparatuur hoef je nooit lang te wachten voor je auto weer gereed is voor gebruik.

De kosten van je reparatie

Bij Autoservice Waterweg proberen wij zoveel mogelijk kosten vooraf met je te bespreken. Dit zodat je weet wat je kunt verwachten. Mochten er onverwachte reparaties bij komen, zullen wij altijd eerst contact met je opnemen.

Remmen

Goed werkende remmen zijn van essentieel belang bij het rijden. Hiermee voorkom je gevaarlijke situaties. Om ongelukken en extra hoge kosten te voorkomen kun je het beste regelmatig je remmen laten testen.

Elke auto heeft te maken met de remschijven. Na verloop van tijd gaan deze nou eenmaal slijten. Wanneer je merkt dat de remmen piepen of minder goed remmen is het van belang hiermee naar een garage te gaan. Daarnaast kan er ook een lampje gaan branden dat er iets mis is met de remmen. Bij Autoservice Waterweg kunnen wij deze onderdelen gemakkelijk vervangen met een hoge kwaliteit.

Distributieriem

Wanneer je distributieriem niet tijdig wordt vervangen kan hij in het ergste geval breken. Dit brengt hoge kosten met zich mee. Deze kosten zijn makkelijk te voorkomen, door deze regelmatig te onderhouden of te controleren.

Koppeling

Bij de koppeling komt het regelmatig voor dat het schakelen wat moeilijker wordt of dat de auto bijna niet versnelt als je de koppeling laat opkomen. Dit betekent dat de koppeling toe is aan een controle/vervanging. Wanneer je te lang met een kapotte koppeling rijdt, kunnen ook andere onderdelen van je auto beschadigen. Dan lopen de kosten van een reparatie snel op. Wees er daarom op tijd bij en maak een afspraak!

Accu

Een accu zorgt ervoor dat je auto voorzien is van stroom. Denk hierbij aan het starten van de motor, maar ook bij de autolichten en de radio. Als je auto niet meer start kan dit een teken zijn van de accu die het niet meer doet. Dit kan gebeuren doordat je bijvoorbeeld de lichten bent vergeten uit te zetten.

OVERIGE  WERKZAAMHEDEN

Storingen verhelpen  Diagnose problemen
Koppeling vervangen  Uitlaat vervangen
Motor reparaties  Waterpomp vervangen
Dynamo vervangen  Distributieriem vervangen
Koppakking vervangen  Alle overige reparaties
error: Content is protected !!